VIDEO Blumes gymnasierektor får Talentpris 2017

Gymnasierektor på Falkonergården, Kirsten Cornelius, modtager Talentpris 2017.

Dette års Talentpris fra Team Danmark og Dansk Supermarked går til Kirsten Cornelius, der er rektor på Falkonergården Gymnasium og HF. Talentprisen uddeles til en person, der har gjort en særlig indsats for at styrke udviklingen af danske talenter. Og det har Kirsten Cornelius.

Allerede i midten af 1980’erne var hun med til at udvikle Team Danmarks fireårige gymnasieordning, der siden har betydet, at eliteidrætselever har kunnet fokusere på deres sport, samtidig med at de tog en gymnasial uddannelse.

Siden 1991 har hun været rektor på Falkonergården, der i en lang årrække har haft landets største andel af eliteidrætselever, og Kirsten Cornelius kan også prale af at have andel i en lang række af 2017s store sportslige præstationer.

Atleter som Maja Alm (orienteringsløb), Pernille Blume (svømning), Casper Pedersen (cykling) og Nicoline Sørensen (fodbold) har nemlig taget deres ungdomsuddannelse på Falkonergården.

Kirsten Cornelius vinder Talentpris 2017 foran Flemming Green, udviklingschef i Dansk Ishockey Union, og Catherine Marsal, kvindelandstræner i Dansk Cykle Union. Med prisen følger et gavekort på 25.000 kroner til Dansk Supermarkeds butikker

Facebook
Twitter