VIDEO Boing boing! Danskere imponerer på VM-trampolinen

De danskere springere sluttede sidst i VM-finalen, men imponerede på den dobbelte mini-trampolin.

Oliver Kew scorede højest af de tre danskere.

Set med rød-hvide briller har det været en fornøjelse at følge de danske trampolinspringere ved VM i trampolin og tumbling, der højst overraskende kvalificerede til finalen, der løb af stablen fredag aften.

De danske springere i disciplinen dobbelt mini-trampolin har kun trænet i ni måneder i alt. Før det dyrkede de forskellige andre discipliner, og derfor var det nærmest sensationelt, at niveauet allerede er blevet højt nok til en VM-finale.

Alligevel måtte de tre herrer, Emil Mortensen, Martin Frederiksen og Oliver Kew, nøjes med en femteplads ud af fem finaledeltagere. Men undervejs blev det til nogle fine spring. Især Oliver Kew imponerede dommerne - og DR's kommentatorpar - da han scorede 35.600 for sit spring.

Rusland snuppede i øvrigt guldet, hvilket gav anledning til at høre deres udmærkede nationalsang ved medaljeoverrækkelsen.

Du kan se Oliver Kews fine udførelse i videoen øverst i artiklen. Husk at DR3 sender direkte fra VM-stævnet i Odense indtil klokken 21 fredag - samt igen lørdag og søndag.