VIDEO Camilla Pedersen flyver over stregen som europamester

Første af tre ekstreme stik er hjemme for den danske jernkvinde, der vandt EM i triatlon i Herning.

Den danske jernkvinde Camilla Pedersen har et lidt hårdere program end gennemsnittet i disse uger.

Lørdag tog hun første stik, da hun som den hurtigste kvinde kom igennem en halv Ironman; 1,9 kilometers svømning, 90 kilometers cykling og 21,1 kilometers løb, ved EM i Herning.

Camilla Pedersen vandt i tiden 4:15:01 og var dermed tre minutter hurtigere end nummer to, briten Laura Siddall, mens en anden dansker, Maja Stage Nielsen, tog tredjepladsen i tiden 4:21:10.

Der bliver dog ikke tid til at hvile på laurbærrene for Camilla Pedersen, da hun allerede i næste weekend skal ud i EM-afdelingen af IRONMAN i Helsingør, der fungerer som kvalifikation til VM i IRONMAN.

Graver dybt

Her skulle man så tro, at den seje dansker ville unde sig selv en pause, men weekenden efter skal hun igen på den ved DM i triatlon.

- Jeg skal grave dybt. Det kommer til at gøre pisseondt, og jeg kommer til at have lyst til at give op flere gange, lød det fra Camilla Pedersen til DR Sporten før dagens triatlon i Herning, men mon ikke det flotte resultat vejer lidt op for den værste smerte.

I mændenes konkurrence vandt tyske Patrick Dirksmeier (3:49:27), foran de to danskere Anders Christensen (3:52:09) og Miki Mørck Taagholt (3:52:39).