VIDEO Casper U. vinder årets jubelscene - men hvor er han?

Der var ingen Casper U. Mortensen at finde i salen, da håndboldstjernen skulle have sin pris.

Årets jubelscene er prisen ved Sport 2016, hvor det er seerne hjemme i stuerne, der har stemt på deres favorit. Resultat blev, at håndboldstjernen Casper U. Mortensen vandt for sin glidende glæde, da han og landsholdet vandt OL-guld.

Men da prisen skulle overrækkes, var der ingen Casper at finde. Taktfasteklapsalver og koordinerer råber efter håndboldstjernen hjalp ikke, og så måtte holdkammeraten, Morten Olsen, på scenen og modtage prisen.

Årsagen til Casper U. Mortensens manglende tilstedeværelse på scenen var ifølge håndboldspilleren, at en mand havde fået et ildebefindende på toilettet, fortæller Casper U. Mortensen til DR Sporten. Heldigvis har manden, der fik et ildebefindende, det efter omstændighederne godt, fortæller Peter Smith fra Jysk Kontrollør- og vagtservice, der står for sikkerheden Jyske Bank Boxen.

- Vi blev kaldt ud, fordi en mand havde fået et ildebefindende ved toilettet. Han var væltet og havde slået hovedet i gulvet to gange. En læge fra salen kommer og tilbyder hjælp, og han konstaterer, at hans medicinerede blodtryk er for lavt.

- Vi har nu ringet efter en ambulance, og han kommer med til et tjek. De forventer, at han er tilbage her igen om en times tid, siger Peter Schmidt.

https://twitter.com/CMortensen6/status/817850152581025792 https://twitter.com/CMortensen6/status/817850355929190400