VIDEO Dansk sejldronning jagter succes i Volvo Ocean Race

Jena Mai Hansen er sammen med sit hold Team Vestas på jagt efter endnu et godt resultat i Volvo Ocean Race.

Det blev til det store gennembrud for Jena Mai Hansen og hendes sejlpartner Katja Salskov-Iversen ved OL i Rio 2016, da de vandt bronzemedalje i 49er FX. I skrivende stund er Jena Mai Hansen så tilbage i det farvand, hvor det hele gik så godt.

Hun deltager nemlig i Volvo Ocean Race sammen med sit hold Team Vestas på 2. etape, som går fra Lissabon til Cape Town.

- Vi er på vej mod Brasilien, hvor jeg var for lidt over et år siden til de olympiske lege. Nu er vi så på vej igen, selvom vi skal til Cape Town, men nogle gange tager man den lidt længere vej for at få mere vind. Så det er det, vi forsøger, siger Jena Mai Hansen.

Den dansk-amerikanske båd fik en perfekt start på Volvo Ocean Race med en sejr på 1. etape, men lørdag er de kun nummer fem på 2. etape med et godt stykke op til Turn The Tide on Plastic på førstepladsen.

Men Jena Mai Hansen er alligevel glad for at være tilbage tæt på den brasilianske kyst, hvor hun gerne vil forbedre sin tredjeplads fra OL.

- Jeg er glad for at komme tilbage til brasiliansk farvand. Det er varmt, ligesom det var sidste gang. Forhåbentlig tager vi føringen den her gang og ikke kun tredjepladsen. Jeg er glad for at være tilbage. Det er som at være på hjemmebane, siger Jena Mai Hansen.

Den igangværende etape til Cape Town i Sydafrika startede den 5. november.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk