VIDEO Danskernes Idrætspris går til fynsk sportscentrum

Odense Sportscentrum får 100.000 kroner og hædres med breddepris ved DR's store sportsgalla.

Odense Sportscentrum har vundet Danskernes Idrætspris ved DR’s store gallashow Sport 2015, hvor både elite og bredde hyldes for deres indsats.

Odense Sportscentrum er på kort tid blevet Nordeuropas største multi- og kampsportshus. Her er på 6000 m2 indrettet idrætsfaciliteter til 24 forskellige klubber, der har 700 ugentlige besøgende. Unge kan her socialisere og prøve forskellige retninger af inden for mindre sportsgrene, lyder det i indstillingen af Odense Sportscentrum.

Med hæderen følger 100.000 kroner. Det vindende projekt modtager ud over æren også 50.000 kroner, og oven i det får kommunen, hvor den hører hjemme, 50.000 kroner til at søsætte eller igangsætte nye projekter.

Danskernes Idrætspris går til et initiativ eller projekt, der har formået at gavne den lokale foreningsidræt, og den sætter fokus på de aktiviteter, projekter og initiativer, der, hver dag året rundt, er med til at give 2,6 mio. danskere gode oplevelser i idrætsforeningerne, og den uddeles i et samarbejde mellem e-boks, Dansk Idrætsforbund og P4’s lyttere, der har udvalgt de nominerede.

Sidste år gik prisen til Svendborg Gymnastikforening og SG-Huset.

Facebook
Twitter