VIDEO Det så du ikke i "Talentet - Hele familiens kamp"

EM i dans, unionstræning og store beslutninger. Vi har samlet tre eksklusive scener, som du ikke har set i DR-serien "Talentet - Hele familiens kamp".

(Foto: Nikolaj Thaning)

I DR-serien "Talentet - Hele familiens kamp" følger vi fem forskellige familier, som alle har børn med et særligt sportstalent.

Børnenes sportsaktiviteter fylder alt i familierne, hvor ferier og ugeplaner skal tilpasses træninger, kampe, rejser og turneringer.

Herunder kan du se tre ekstra scener med tre af familierne, som ikke har været vist før.

Bliver EM en succes for danserne Nikita og Tudor?

Det unge dansepar Nikita og Tudor bor i Viborg-forstaden Almind. Tudor er fra Rumænien og flyttede ind hos Nikitas familie som 14-årig for at satse på en dansekarriere.

Sammen har de vundet adskillige danske mesterskaber, og i april var det så tid til én af sæsonens store mål: EM i Moldova.

Nikitas far Tom og parrets personlige træner tog med på turen, og du kan se, hvordan det gik lige her:

Bliver ishockey-tvillingerne Wictor og Lucas udtaget?

De 14-årige tvillinger Wictor og Lucas Leszkowicz drømmer om at blive ishockeystjerner med succes på både landshold og klubhold.

De er skiftet til den svenske klub Malmø Redhawks i jagten på at opnå deres mål. Her er konkurrencen større og niveauet højere.

Men er drengene gode nok til at blive udtaget til et udvalgt hold for de bedste unge spillere på Sjælland? Det kan du se i klippet her:

Er håndbold vigtigere end skolen?

Emilie Steffensen er et af Danmarks største håndboldtalenter.

Som 17-årig spiller hun allerede sammen med sine idoler hos Herning-Ikast Håndbold, og hun er samtidig en profil på det danske ungdomslandshold.

Men succesen har en pris. De mange timer med træning og kampe koster, når det gælder engagementet i skolen.

Emilie og hendes forældre står over for en stor beslutning: Skal gymnasiet klares på 3 eller fire år? Se deres samtale og beslutning her:

Alle afsnit af "Talentet - Hele familiens kamp" kan ses på DR TV.

Facebook
Twitter