VIDEO Kan det blive mere elegant? Russer og israeler brillerer med smukke øvelser

Israelske Linoy Ashram og russiske Dina Averina fik hver to guldmedaljer i finalerne ved European Games.

I dagens fire finaler i rytmisk gymnastik i vimpel, tøndebånd, bold og køller kunne 20-årige Linoy Ashram og 20-årige Dina Averina dele de fire guldmedaljer imellem sig.

Russisk favorit får guld i tøndebånd og vimpel

Averina, der vandt guld i kvindernes individuelle mangekamp i rytmisk gymnastik lørdag eftermiddag, kunne i dag tilføje to ekstra guldmedaljer til samlingen.

I tøndebåndsserien sikrede Averina sig guldmedaljen med 22.850 point foran hviderussiske Katsiaryna Halkina og ukrainske Vlada Nikolchenko på hhv. 21.750 og 21.450 point.

I vimpeldisciplinen kunne Averina med rolige bevægelser sikre sig den anden guldmedalje med 21.350 point foran Ashram på 21.100 point og bulgarske Katrin Taseva på 20.450 point.

Du kan se Averina vinde guld i tøndebånd og vimpel i toppen af artiklen.

Ashram sætter en stopper for russisk dominans

Efter sølvmedaljen i kvindernes individuelle mangekamp i rytmisk gymnastik var Ashram igen med i topstriden om medaljerne.

I boldserien sikrede hun sig førstepladsen med 22.500 point foran bulgarske Katrin Taseva på 21.400 point og Averina på 21.300 point.

I serien med køller var der tæt løb mellem Ashram og Averina. I sidste ende trak israeleren det længste strå, og kunne med 22.700 point sikre sig førstepladsen, foran Averina med 22.600 point, der måtte tage til takke med sølv.

Bronzemedaljen gik til ukrainske Vlada Nikolchenko på 21.750 point.

Du kan se Ashram vinde guld i bold og køller i klippet her:

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk