VIDEO Mark O. Madsen smasker reporter i gulvet i jagten på MMA-comeback

Den danske OL-medaljevinder i brydning Mark O. Madsen er i fuld gang med træningen før comebacket til MMA-sporten.

Den 33-årige Mark O. Madsen gør efter en årrække med fokus på brydning med store resultater til følge klar til comeback til MMA-sporten.

Den danske OL-medaljevinder står i næste weekend i hjembyen Nykøbing overfor den svenske fighter Matthias Freyschuss.

- Jeg føler mig godt forberedt, siger Mark O. Madsen, der er blevet pisket hårdt til træning af Martin Kampmann, der anses for den bedste danske MMA-fighter gennem tiderne.

- Han giver mig et indblik i, hvor jeg skal blive bedre. Jeg er holdt op med at tælle, hvor mange jeg er blevet fanget i en situation, hvor jeg tænker 'Hvordan havnede jeg her? Hvordan kommer jeg ud?', siger Mark O. Madsen om Kampmanns kvaliteter som træner.

Mark O. Madsen har to MMA-kampe på sit CV, så nogen erfaren rotte er han langtfra i sporten.

- Der er masser, jeg kan lære endnu i den her spændende MMA-verden.

Tyngde i slagene

Træner Martin Kampmann ser dog store kvaliteter hos sin 'elev'.

- Mark har drøntunge hænder og slår særdeles hårdt. Sparkene skal der stadig lidt til, men det er ikke det, vi fokuserer på lige nu. I stedet arbejder vi bare på at forsvare mod spark. Vi prøver altid at dreje kampene over på de områder, hvor han er stærk. Det er jo i brydningen og i 'clinchen', siger Kampmann.

Mark O. Madsen ser frem til comebacket mod den svenske fighter, hvor falstringen regner med stor opbakning på hjemmebanen.

- Det bliver en speciel oplevelse. Der kommer til at sidde en masse mennesker, som jeg har kendt det meste af mit liv, som jeg jo for alt i verden gerne vil give en god oplevelse, siger Mark O. Madsen.

I klippet øverst kan du se et indslag med Mark O. Madsen, hvor han demonstrerer, hvor galt det kan gå for svenske Matthias Freyschuss, hvis han forsvarer sig lige så dårligt som vores udsendte reporter.

Facebook
Twitter