VIDEO Maze var tilbage for en stund: Det er et andet niveau

Michael Maze spillede onsdag aften Champions League i bordtennis for Roskilde BTK 61, selvom han er trappet ned med sporten.

Michael Maze var onsdag aften tilbage for en stund, da han spillede Champions League for Roskilde BTK 61

Når man taler om de bedste bordtennisspillere gennem tiderne i Danmark, så tilhører Michael Maze den absolutte top. Desværre satte utallige skader en stopper for en ellers glorværdig karriere tidligere på året.

Karrierestop eller ej. Onsdag aften var den danske batmand tilbage i ilden, hvor verdens bedste spillere hører til. Han spillede nemlig Champions League for Roskilde BTK 61 mod franske Angers.

Han var nemlig med, fordi hans mange ranglistepoint gør, at holdet er seedet i turneringen.

Det er dog en Michael Maze, der slet ikke træner så meget, som han har gjort engang.

- Jeg sagde i forbindelse med mit karrierestop, at jeg ville spille nogle få kampe for Roskilde. Jeg elsker stadig at spille bordtennis og har accepteret, at det er på et andet niveau, og at det ikke er det, som fylder mest i mit liv mere. Det har jeg det fint med, siger Michael Maze.

Roskilde BTK 61 ender dog med at tabe kampen 3-0 til det franske hold. Det blev altså også til et nederlag til Danmarks tidligere bedste bordtennisspiller.

- Jeg synes egentlig, at jeg spiller meget godt. Jeg kommer lidt bedre i gang, som kampen skrider frem. Jeg er lidt ærgerlig over, at jeg ikke får det sidste sæt, hvor jeg har en del sætbolde. Men alt i alt er det en godkendt indsats, og jeg synes, at det var sjovt at spille, forklarer Michael Maze.