VIDEO OL-helt skifter sport: Jeg kan konkurrere med de bedste i MMA

Mark O. Madsen gør i januar comeback i MMA efter mere end fire års pause fra den hårde sportsgren.

Det er kun godt et år siden, at Mark O. Madsen strålede ved OL i Rio med en sølvmedalje om halsen efter store præstationer i brydning. Nu er falstringen tilbage på måtten, men denne gang er det med et bur omkring sig i kampsporten MMA.

- Jeg har været i brydning det meste af mit liv og har haft rigtig mange spændende udfordringer og har det stadig. MMA byder også på en rigtig god udfordring. Der er mange ting i brydning, som jeg kan tage over i MMA, så det, der driver mig, er simpelthen at kunne komme ud og konkurrere med de bedste i verden, forklarer Mark O. Madsen.

Det første skridt mod de helt store mål bliver taget den 13. januar, når han på hjemmebane i Nykøbing F. Hallen står over for svenske Matthias Freyschuss.

Han er normalt bokser og blev svensk mester i MMA helt tilbage i 2013, men den stærke modstander skræmmer ikke den danske kæmper, som ikke frygter de fire år væk fra MMA-ringen.

- Jeg var jo i mit livs form ved OL i Rio i 2016, og så har jeg egentlig bare generelt holdt det ved lige både i forhold til boksning og MMA. Når vi når til den 13. januar og buret bliver lukket, så er det jo en konkurrence, og så vinder den bedste mand. Ham der er bedst forberedt, siger danskeren.

Selvtilliden fejler ingenting for Mark O. Madsen, der har store drømme om, hvad han kan føre MMA til. Den største drøm er at ende i Las Vegas og få sit navn råbt højt på den helt store scene.

- Jeg tror, jeg har det, der skal til for at sætte det hele sammen for at kunne konkurrere med de bedste i verden, forklarer den danske kæmper.

Selvom MMA nu kommer i fokus for Mark O. Madsen, så siger han samtidig også, at brydningen langt fra er glemt. Målet er stadig OL 2020, hvis han altså er Danmarks bedste til den tid.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk