VIDEO Orienteringstræner er Årets Energibundt

Tim Falck Weber fra Tisvilde Hegn OK har fostret næsten halvdelen af holdet til junior-VM i orienteringsløb.

Dansk idræt, sport og foreningsliv lever af frivillige ildsjæle. Energibundter, der ofrer deres egen tid for unge, lovende atleter. For at hylde det uddeler DONG Energy Årets Energibundt.

Vinderen er Tim Falck Weber fra Tisvilde Hegn OK. Som ungdomstræner i orienteringsklubben har Tim Falck Weber stor andel i, at næsten halvdelen af landsholdet ved junior-VM kom fra Tisvilde Hegn OK.

- Tim har skabt en fantastisk stemning i gruppen og et helt unikt fællesskab, hvor alle støtter hinanden i bestræbelserne på at blive bedre orienteringsløbere – også selv om de er konkurrenter, når startsignalet lyder, lyder det blandt andet motiveringen.

Tim Falck Weber vinder prisen foran to andre nominerede. Laura Schrøder Mortensen, der er en af initiativtagerne til Nivå-Kokkedal fodboldklubs frivilligkorps, som blandt andet sørger for træning af flygtningebørn og sårbare børn; samt Henrik Vangsted, der med ildhu har løftet gymnastikken og idrætten i Purhus nord for Randers og blandt andet stået fadder til et nybygget træningshus i landsbyen Asferg.

Med den store og fortjente hæder følger 25.000 kroner fra DONG Energy til Tim Falck Weber samt 50.000 kroner til Tisvilde Hegn OK.

Facebook
Twitter