VIDEO Skiskydningskonge igen slået af nordmand

Martin Fourcade måtte endnu engang se sig henvist til andenpladsen.

For sjette gang i sæsonen stod en nordmand øverst på podiet ved et World Cup-stævne i skiskydning, og for femte gang hed han Johannes Bø. Nordmanden sikrede sig lørdag endnu en førsteplads, da han i mændenes jagtstart i Annecy skød sig fejlfrit igennem de 12.5 kilometer og vandt med mere end et minut.

Kongen af skiskydning, franske Martin Fourcade, måtte endnu engang se sig henvist til andenpladsen. Franskmanden har vundet den samlede World Cup de sidste seks år, men i denne sæson har han kun vundet et enkelt stævne.

Fourcade har til gengæld været på podiet ved samtlige syv World Cup-løb indtil videre i sæsonen, og derfor fører han World Cuppen samlet med 372 point. Johannes Bø har 358 point, mens Jakov Fak fra Slovenien har 258.

Dahlmeier er tilbage

Hos kvinderne var der genrejsning til tyske Laura Dahlmeier. Sidste års samlede World Cup-vinder har døjet med en skader og har derfor ikke været på podiet i de to første World Cup-stævners fem første løb. I stævnet i Annecy blev hun torsdag toer i sprint.

Lørdag tog Dahlmeier så et skridt opad podiet, da hun vandt kvindernes jagtstart. Den samlede etter Anastasiya Kuzmina havde ellers et forspring på cirka et halvt minut, men hun missede tre gange på første skydning, og derfra så Laura Dahlmeier sig ikke tilbage. Tyskeren kom i mål 14 sekunder før Kuzmina.

Facebook
Twitter