VIDEO: Var dette et norsk farvel til den største skiskydningslegende?

Ole Einar Bjørndalen kan have løbet sit sidste løb på hjemmebane efter en skuffende indsats i Oslo.

Det var ikke en helt tilfældig løber, der blev hyldet hele vejen ind til målstregen til en beskeden placering som nummer 66, da der i dag blev løbet sprint ved world cup’en i skiskydning i Oslo.

Manden, som publikum hylder i videoen er skiskydnings-legende Ole Einar Bjørndalen. Den 44-årige 13-dobbelte olympiske medaljetager har for nylig luftet muligheden for, at den lange og helt enestående karriere i skiskydning kan være slut efter denne sæson.

Hvis det bliver tilfældet, så var dagens løb hans sidste på hjemmebane, idet 66. pladsen ikke var nok til at kvalificere ham til lørdagens jagtstart.

Sæson uden højdepunkter

Skuffelsen i dag var endnu én dårlig sæson, hvor den 44-årige Bjørndalen ikke formåede at kvalificere sig til OL og hvor hans bedste individuelle placering er en 12. plads. De svage resultater får ham til at tænke på at sige farvel efter 25 år og 95 sejre i skiskydnings-world cup’en:

- Jeg overvejer det, men har ikke taget en beslutning endnu, siger Ole Einar Bjørndalen i et interview med NRK. - Jeg er i en evalueringsfase. Resultatmæssigt har det været for dårligt.

Senest lige efter påske vil han fortælle, om karrieren slutter i år, eller om han har mod på endnu en sæson.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter