VIDEO Verdens bedste hold: Astralis vinder Faceit-majoren i London

Det danske Counter-Strike hold Astralis vandt søndag aften over Na'VI ved FACEIT Majoren. Sejren indbringer holdet lige over tre millioner kroner.

Foran 9.000 tilskuere i SSE Wembley Arena i London, og millioner af seere verden over, kunne det danske Counter-Strike hold Astralis i aften lade sig kåre som verdens bedste hold.

For anden gang i holdets historie, vel at mærke, og i suveræn stil.

Nummer to på verdensranglisten, ukrainske Na'Vi, fik nemlig aldrig et ben til jorden i finalen, som Astralis vandt 2-0 i en bedst ud af tre.

Sejren kan også gøres op i kroner og øre for Astralis, der med sejren vinder førstepræmien på lidt over tre millioner kroner.

Aldrig tvivl om resultatet

Holdene skulle på første bane kæmpe på 'Nuke', hvor Astralis har en utrolig stime kørende. Siden banen blev lavet om i begyndelsen af 2018, har holdet spillet 18 gange på Nuke med 18 sejre som resultat, og den stime forlængede de unge danskere også uden besvær.

16-6 blev resultatet, og derfor skulle holdene videre til 'Overpass'.

Men selv om det var Na'Vi, der havde valgt netop den bane, så kunne de ikke hamle op med Astralis, der lagde sig i spidsen fra start til slut.

9-6 i Astralis' favør lød stillingen, da holdene byttede side, men danskerne satte tempoet yderligere i vejret, løb fuldstændig hen over det ukrainske mandskab. 16-9 blev resultatet, og så kunne holdets nyeste medlem, Emil 'Magisk' Reif få æren af at løfte trofæet.

Med finalesejren sætter Astralis en tyk streg under deres plads på toppen af verdensranglisten, og som en ekstra fjer i hatten, blev Nicolai 'Device' Reedtz kåret til turneringens bedste spiller.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk