VM-sølv til Sophie Walløe

Den danske para-bordtennisspiller kæmpede bravt, men måtte se sig slået af polske Natalia Partyka.

Sophie Walløe har vundet VM-sølv i para-bordtennis.

Det så på forhånd svært ud, da Sophie Walløe gik ind til sin første VM-finale nogensinde mod polske Natalia Partyka i Celje i Slovenien.

Den polske para-bordtennis legende er forsvarende europa-, verdens- og paralympisk mester, og derfor var det lidt af en modstander, som den bare 18-årige dansker skulle forsøge at besejre.

Og den 29-årige polak skulle også vise sig at være for stærk. Således vandt hun over danskeren med 3-1 i sæt, og hun kan dermed kalde for verdensmester nok engang.

Skidt dansk start

Natalia Partyka fik den bedste start på kampen, da hun hurtigt vandt de to første sæt. Derefter var det som om, at den unge danske bordtennisspiller fik rystet nerverne af sig. I hvert fald formåede Sophie Walløe at vinde tredje sæt og give sig selv en chance for at komme tilbage i kampen.

I et tæt fjerde sæt viste Partyka sig dog at være for stærk. Polakken vandt det afgørende sæt 15-13 og henviste dermed danskeren til sølvet.

VM-sølvmedaljen er det største resultat hidtil i den unge Sophie Walløes karriere. Inden VM var målsætningen for danskeren en medalje, og den formåede hun altså at leve op til.

Danskeren har dog stadig et stykke vej endnu for at matche Natalia Partykas præstationer. Således var VM-guldet i dag, hendes femte VM-guld i karrieren.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter