OL-sølvvinder efterlyser fan

OL-sølvvinder Jonas Høgh-Christensen efterlyser en fan, der uden held forsøgte at komme til Weymouth for at heppe på ham i weekenden.

Jonas Høgh-Christensen og kæresten, der her er på vej ombord på Dannebrog til reception i London, efterlyser en fan på Facebook. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

OL-sølvvinder Jonas Høgh-Christensen er klar med champagne eller en sejltur, hvis du er "en mand i 30'erne," der uden held forsøgte at komme til Weymouth for at heppe på ham i forrige weekend.

På sin Facebook-side efterlyser finnjolle-sejleren en fan, der brugte alle sine sparepenge på at tage til England. Det var en engelsk taxa-chauffør, der fortalte Jonas Høgh-Christensen historien:

- Min kæreste satte sig i en taxa, hvor chaufføren fortalte, at han havde kørt med en mand i 30'erne der var fløjet fra Danmark til London og videre til Weymouth for at heppe på mig og resten af danskerne.

- Da han kom frem kunne han ikke komme ind på "the Nothe" arenaen. Det var hans første tur til England, og han havde kone og børn. Han havde sagt til chaufføren, at han var blevet min største fan og bare måtte over og heppe. Feriepengene blev brugt og afsted han tog.

Jonas Høgh-Christensen håber, at historien når frem til manden, og at han kontakter sejleren, der er klar med en belønning:

- Det afhænger selvfølgelig af, hvilken type han er. Men hvis han er sejler, får han en sejltur med mig. Ellers skal det nok blive til champagne, sagde Jonas Høgh-Christensen til Radio24syv her til morgen.

Jonas Høgh-Christensen sikrede sig OL-sølv i finnjolle søndag den 5. august.

Facebook
Twitter