Bidt af OL? Her er smutvejen til aldrig at gå glip af et stort øjeblik

Vi har gjort det nemt for dig at få overblik over de største øjeblikke under OL.

Med DR's nyhedsapp får du alle de største OL-øjeblikke direkte ind på mobilen. (Foto: Ueslei Marcelino © Scanpix Denmark)

339 konkurrencer med 11.000 atleter fra 205 lande - hvoraf 111 af dem har rødbedefarvet pas.

Det kan være svært at hitte rede i verdens største sportsbegivenhed, når OL i Tokyo ruller sig ud de kommende uger. For hvornår skal danskerne i ilden næste gang, og hvad bliver sendt hvornår og på hvilke kanaler?

Som en hjælpende hånd kan du herunder dykke ned i den take away-menu af muligheder, DR tilbyder, så du kan få overblik over OL og aldrig gå glip af et stort øjeblik.

1

Direkte besked om store øjeblikke

Den bedste smutvej til det bedste fra OL på din mobil er at hente DR's Nyhedsapp her.

Hvis du tilmelder dig notifikationer fra Sporten, får du en besked direkte på din telefon, lige inden en dansker skal i aktion på DR's fem TV-kanaler, ligesom vi også giver dig besked, når de største resultater og videohøjdepunkter tikker ind.

Se hvordan du gør i videoen herunder

2

Danske resultater og overblik

Med et OL i Tokyo på skæve tidspunkter af døgnet er det svært at holde sig opdateret på, hvornår de danske atleter skal i ilden, og hvordan det går dem i løbet af dagen og natten. Derfor har vi samlet alle danske starttider og resultater ét sted på Danskere i dag på www.dr.dk/ol, der bliver opdateret døgnet rundt.

3

Alle nyheder ét sted

Der bliver sandsynligvis skrevet artikler i mængder, der kan fylde biblioteker under OL, så hvis du gerne bare vil have alle nyheder ét sted, kan du godt tilføje en ny side til din favoritter.

Nyhedshungrende kan nemlig på OL lige nu på www.dr.dk/ol, finde alle OL-nyheder samlet i en strøm, som opdateres både dag, aften og nat.

4

OL uden afsløringer

Er du derimod typen, som nyder din nattesøvn, ikke vil forstyres i arbejdstiden, men bare glæder dig til at se de største danske og internationale øjeblikke, når du har tid?

Så led ikke længere. På siden OL uden afsløringer, samler vi det allerbedste i længere videohøjdepunkter med overskrifter, som ikke afslører resultaterne på forhånd.

Som en ekstra service kan du finde OL uden afsløringer helt i toppen af dr.dk, så du slipper for at læse længere ned og kan bevare spændingen, til det passer dig.

5

Dugfrisk sendeplan

Med volleyballkampe, der går i overtid, for lidt vind på sejlsports-arenaen og for mange bølger på ro-stadion, kan TV-planerne nemt skride under et stort event som OL.

Derfor har vi samlet vores TV-program på alle DR's fem OL-kanaler i OL-sendeplan på www.dr.dk/ol, og så snart planerne skrider, kan du se ændringerne der.

Facebook
Twitter