Otte 40 fods containere fra Danmark til Tokyo.
Fyldt til randen med alt fra kaffebønner og Christianiacykler til kortspil med Mikkel Hansen og Pernille Blume.
Det kræver sit at stable et OL på benene. En værtsby skal bygges op. En pandemi skal kontrolleres. Det er klart.
Men med 100 dage til åbningsceremonien i den japanske hovedstad tikker uret i Danmarks Idrætsforbund (DIF) for at få alt klappet og klar til de danske atleter ankomst til OL-byen i juli måned.
Og når så et fragtskib i Suez-kanalen går på tværs af planlægningen, bogstaveligt talt, ja, så tikker uret endnu hurtigere.
Oprindeligt skulle de sidste containere sendes afsted med fragtskib til Tokyo i midten af maj, men på grund af kaosset i verdens længste skibskanal skal alt nu sendes den 26. april.
Derfor har Søren Skaastrup Frydendal, DIF's olympiske projektleder, mere travlt end ellers.
- Lige siden jeg fik en sms om, at der lå et skib på tværs, har jeg haft sved på panden. For i stedet for at have god tid blev der kappet knap en måned af min tidslinje, siger Søren Skaastrup Frydendal.
Derfor har de i DIF været nødt til at optimere de steder, hvor det er muligt.
- Vi gør en masse cowboytricks for at spare tid. I stedet for at sejle ud fra København eller Aarhus kører vi det til Hamborg for at spare en uge.
Du kan her få et kig ind i de danske OL-containere, for hvad skal der egentlig pakkes til sådan en sportsbegivenhed?
Ikke de samme behov som briterne
45.000 tebreve, 7.000 poser chips og 8.000 portioner havregrød er pakket i de britiske containere med retning mod Japan. Det skrev The Guardian tirsdag.
Men i de danske containere spiller fødevarer ikke samme rolle.
- Vores udfordring er, at Japan er super restriktive på alt fra fødevarer til træ og våben, så der er nogle af vores forbund, som for eksempel har vakuumpakket noget mel, fordi de skal kunne bage noget brød, mens de er derude, siger Søren Skaastrup Frydendal.
Ellers er kaffebønner den eneste fødevare, der har fundet plads ombord. Bønnerne skal kværnes på de fem espressomaskiner, der har kursen sat mod den danske OL-lejr.
- Vi gør ikke som briterne, at vi skal have vores tebreve og så videre med derud. Vi har ikke 100 kilo flæsk med, så vi kan lave frikadeller. Det er ikke det, vi er ude i, siger han.
Til gengæld har DIF indgået et samarbejde med et bageri i Japan, der er startet af en japaner, som i slutningen af 50'erne kom til København, hvorefter han startede et bageri i hjemlandet med danske opskrifter. Det fortæller chefen for den danske OL-delegation - den såkaldte chef de mission - Søren Simonsen.
- Hver morgen får vi dansk morgenbrød ind i lejren, blandt andet rugbrød. Det kan godt være, at det er en anderledes opskrift, det må vi se. Alt andet lige er det superfedt, siger Søren Simonsen.
- Vi har mere fokus på det præstationsoptimerende. Som for eksempel topmadrasser og isbade, der gør at atleterne kan præstere bedre, siger DIF's olympiske projektleder, Søren Skaastrup Frydendal.
Hvad skal med ombord?
Lige nu bliver der pakket på livet løs i kælderen under Idrættens Hus i Brøndby. Søren Skaastrup Frydendal er man in charge for, at alt bliver pakket, som det skal.
- Det er en bred pallette af alle mulige mærkelig behov, som vi prøver at forudse. Excelarket vokser og vokser og vokser, og så kommer der mere til løbende, siger han.
Nogle af punkterne på excelarket skal hjælpe atleterne med at falde bedre til, når de lander i deres OL-lejligheder.
- Det, vi flytter ind i, i OL-byen, er nærmest helt blankt, så det skal vi indrette og prøve at gøre en smule hyggeligt for at kunne være der i flere uger.
- Vi har fået lavet nogle plakater og historieklæb, man kan sætte op på væggene, så man får det historiske vingesus. Vi har fået lavet nogle kortspil med nogle Mangafigurer af nogle af atleterne, og så arbejder vi på at få lagt et tv-signal ind, siger Søren Skaastrup Frydendal.
Men det er ikke kun på væggene i atleternes lejligheder, at Dannebrog og danske OL-logoer skal pynte.
- Vi har et par Christianiacykler med, som skal pynte ude foran vores bygning som et vartegn fra Danmark. Det giver en stolthed, at det danske flag og de danske ting er synlige, siger chef de mission Søren Simonsen.
Men det er ikke kun rød-hvide farver, der skal optimere danskernes medaljechancer.
- Der bliver sendt et helt træningscenter derud med romaskiner, spinningcykler, håndvægte og alt muligt. Der er et træningscenter i OL-byen, men vi er en lille smule i tvivl om, hvor meget vi må have adgang til det, og hvis vi må, hvor meget vi tør at have adgang til det, siger Søren Skaastrup Frydendal.