Godt nok bliver de olympiske lege i Tokyo uden tilskuere. Hverken japanske eller udenlandske tilskuere får lov til at overvære verdens bedste idrætsfolk.
Men det tager ikke noget fra storheden og atleternes ultimative drøm om at deltage ved et OL.
Sådan er det også for de danske badmintonspillere, der torsdag fik deres kommende konkurrenter under OL at vide.
En lodtrækning, som den danske cheflandstræner, Kenneth Jonassen, er ganske godt tilfreds med.
- Overordnet set kan vi ikke være utilfredse med de danske lodtrækninger. Vi har flere chancer for at gøre en forskel, og der er muligheder for at overraske positivt, siger Kenneth Jonassen til Badminton Danmarks hjemmeside.
Herunder kan du få et overblik over de ni danske badmintonspilleres grupper samt Kenneth Jonassens vurdering af chancerne.
Herresingle - Axelsen og Antonsen
Danmark har både Viktor Axelsen og Anders Antonsen med ved OL. De to danskere er seedet henholdsvis fire og tre i turneringen, der består af i alt 14 grupper á tre spillere.
Viktor Axelsen er den eneste af de to, der har været til OL før. Det var han i 2016 i Rio, hvor det blev til en bronzemedalje efter sejr mod legendariske Lin Dan.
Faktisk er Axelsen den eneste af de i alt ni danske badmintonspillere, der har deltaget ved et OL før.
Kenneth Jonassen peger på Axelsens gruppe som en god lodtrækning.
- Viktor er landet i en rent europæisk pulje, hvor han står over for en gentagelse af EM-semifinalen mod Kalle Koljonen. Det er en god lodtrækning for ham.
- Vinder Viktor sin pulje, står han formentlig over for Wang Tzu-wei, som jeg vil sige hverken er den bedste eller værste modstander, han kunne få, siger Jonassen.
Lidt sværere er Anders Antonsens gruppe.
- Anders har fået en rutineret vietnameser i sin gruppe, Nguyen, der kommer med en masse erfaring. Han har en never give up-attitude. De to mødtes senest ved VM i 2018, hvor Anders vandt tæt i to sæt.
- Der er ingen tvivl om, at Anders skal være på vagt over for begge modstandere, siger Jonassen.
Damesingle - Blichfeldt
Mia Blichfeldt er den eneste danske damesingle-spiller, der skal deltage ved de olympiske lege. Det bliver hendes første OL, hvor hun er seedet som nummer 13. Kenneth Jonassen forudser ikke en nem pulje.
- Overordnet set er det en fin pulje, som Mia er havnet i. Hun skal fra første kamp finde et godt niveau frem. Mia skal være på vagt, hvilket ikke nødvendigvis er skidt, da hun er nødsaget til at finde det yderst skærpede mindset og spil frem fra start.
- Det er ikke nogen nem pulje, men der kunne have været værre modstandere, siger Jonassen.
Damesingle-turneringen består af 13 grupper á tre spillere samt en gruppe med fire.
Mixdouble - Christiansen/Bøje
Mathias Christiansen og Alexandra Bøje er kommet i en rigtig svær gruppe, hvor de blandt andet skal spille imod de fjerdeseedede indonesere. Der er i mixdouble fire grupper med fire par i hver. De to bedste par fra hver gruppe går videre.
- Mathias og Alexandra er havnet i en svær pulje med to absolut verdensklassemodstandere i form af de fjerdeseedede indonesere og et af de absolut bedste ikke-seedede par. De har konkurreret mod dem begge før, men har ikke nogen sejre mod dem.
- Der er ingen tvivl om, at de skal toppræstere og samtidig skabe en overraskelse for at gå videre, siger Kenneth Jonassen.
Damedouble - Fruergaard/Thygesen
Maiken Fruergaard og Sara Thygesen er ligeledes kommet i en svær gruppe, hvor det danske par skal spille imod tre stærke par. Turneringsformatet er det samme som i mixdouble, hvor fire hold i fire grupper kæmper om gruppernes to bedste placeringer.
- Maiken og Sara er landet i en svær pulje. De har tre stærke modstandere, herunder Koreas bedste par, som jeg vil sige er favoritterne i puljen.
- Men der er ikke desto mindre nogle muligheder, og flere af modstanderne har en spillestil, som ikke står dårligt til Sara og Maiken. Det er der, jeg ser mulighederne, siger Kenneth Jonassen.
Herredouble - Astrup/Skaarup
Kim Astrup og Anders Skaarup er underlagt det samme turneringsformat, som de andre to double-turneringer, men til gengæld spår cheflandstræneren, at de to herrer på papiret får noget nemmere modstand.
- På papiret er det i herredouble, vi har fået den absolut bedste lodtrækning for vores doubler. Mulighederne er bestemt gode set i forhold til nogle af de andre grupper, de kunne være havnet i.
- Potentielt kan de tre bedste par i gruppen slå hinanden lidt på tværs, så det er også en gruppe, hvor det kan komme ned til sæt og marginaler i sidste ende, siger Kenneth Jonassen.
OL i Tokyo begynder 23. juli og varer frem til 8. august. De paralympiske lege begynder umiddelbart efter og strækker sig mellem 24. august og 5. september.
Alle fem badmintonturneringer starter 24. juli.