OL-OVERBLIK Sådan er det gået danskerne i dag, og her skal de næste i aktion

Her kan du få overblikket over det seneste døgns danske resultater, og hvornår du kan se de næste danskere i aktion.

Hvilke danskere har været i ilden og skal i aktion senere? Få overblikket herunder. (Foto: © FAZRY ISMAIL, Ritzau Scanpix)

Søndag den 8. august

Thijs Nijhuis. (Foto: © ALEKSANDRA SZMIGIEL, Ritzau Scanpix)

Kl. 00.00: Atletik. Abdi Ulad og Thijs Nijhuis, maraton

Resultat: Abdi Ulad blev nummer 23, da han kom i mål i tiden 2 timer, 15 minutter og 50 sekunder. Det var lidt over syv minutter efter vinderen. Thijs Nijhuis blev nummer 70, små 19 minutter efter vindertiden.

Kl. 03.00: Banecykling. Amalie Dideriksen, omnium scratch race 1/4

Resultat: Amalie Dideriksen blev otter i scratchløbet. Scratch er en samlet start på cykelbanen, hvor det ganske enkelt handler om at komme først over målstregen efter 7,5 kilometer.

Kl. 03.45: Banecykling. Amalie Dideriksen, omnium tempo race 2/4

Resultat: I tempoløbet blev danskeren nummer fem, og det bringer hende op på sjettepladsen i den samlede stilling. I tempo-disciplinen uddeles der point til vinderne af hver omgang.

Kl. 04.26: Banecykling. Amalie Dideriksen, omnium elimination race 3/4

Resultat: Amalie Dideriksen var den tredjesidste rytter, der blev udskilt, og hun rykker derfor op på en samlet fjerdeplads. Hun er to point fra tredjepladsen og 18 fra førstepladsen. I elimineringsløbet bliver den sidste rytter til at krydse målstregen sorteret fra efter hver anden omgang.

Kl. 05.25: Banecykling. Amalie Dideriksen, omnium points race 4/4

Resultat: Dideriksen var med i medaljekampen helt til det sidste, men på de sidste omgange løb hun tør for kræfter, og så kunne hendes hollandske konkurrent snuppe tredjepladsen og bronzemedaljen. Dermed slutter OL for Danmark med i alt 11 medaljer.

Kl. 13.00: Afslutningsceremoni. (Kan ses på DR1)