OL-svømmers forældre rørt til tårer: ’Det er et privilegie at følge dig’

OL-svømmer Signe Bro overrækker stafetten til sine forældre, som med ubetinget støtte har hjulpet hende til at opnå OL-drømmen.

Inden OL-svømmeren Signe Bro pakkede kufferten og rejste mod de olympiske lege i Tokyo, tog hun vejen forbi sine forældre med Bevægelsesstafetten i hånden. Uden dem havde det nemlig ikke været muligt at opnå OL-drømmen, lyder det fra den rørte og forhåbningsfulde OL-svømmer:

- Siden barnsben har de kørt mig til træning i de tidlige morgentimer, smurt mine madpakker og de står altid klar på tribunerne, uanset hvor i verden, jeg svømmer.

Det bliver derfor også en noget anderledes oplevelse i Tokyo, når forældrene grundet corona-restriktioner ikke kan heppe på forreste række, som de plejer. Det skal dog ikke begrænse støtten fra forældrene, som trofast vil følge med hjemmefra, når Signe svømmer efter medaljerne.

- Det er et privilegie at følge dig og vi er utrolig kede af, at vi ikke kan få lov til at se dig i Japan – det havde vi sådan ønsket. Men vi er der for dig nu og fremover, så giv den gas, lyder opmuntringen fra Signes mor, som med tårer i øjnene modtager Bevægelsesstafetten.

FacebookTwitter