Rumæner sender Michal Jensen ud efter femsætter

Den danske bordtennisspiller måtte se sig slået i en tæt femsætskamp mod rumæneren Bobi Simion.

Michal Jensen var tæt på at sikre et rent danskeropgør i kvartfinalen i bordtennisturneringen i klasse 6 ved de paralympiske lege.

Bagud 2-0 i sæt begyndte Michal Jensen ellers at finde storspillet frem. Han vandt de to næste sæt og bragte sig foran med 4-2 i femte og afgørende sæt.

Til sidste viste rumæneren Bobi Simion sig dog den stærkeste af de to og vandt med cifrene 11-7, 16-14, 8-11, 7-11, 11-5.

Bobi Simion møder dermed Peter Rosenmeier i aftenens kvartfinale.

Michal Jensen lignede fra start en mand, der stadig var mærket af fredagens hårde opgør mod israeleren Danny Bobrov.

Relativt ubesværet kunne Bobi Simion sikre sig første sæt med 11-7.

Rumæneren lagde også klart bedst ud i andet sæt, men Michal Jensen fik kæmpet sig tilbage i kampen. De to spillere fulgtes ad helt frem til 14-14, hvorefter Simion snuppede to bolde i træk og dermed sættet med 16-14.

Dansk comeback

Man kunne med rette frygte, at Michal Jensen knækkede efter det tætte andet sæt, men dette var langt fra tilfældet.

Danskeren overtog pludselig initiativet i kampen og sikrede sit tredje sæt med 11-8.

Han fortsatte det flotte spil i fjerde sæt, som han vandt med 11-7.

Det begyndte mere og mere at trække op til en ren dansk kvartfinale mod Peter Rosenmeier, da Michal Jensen lagde godt fra land i femte og afgørende sæt. Ved dansk 4-2-føring skiftede kampen dog endnu en gang karakter.

Simion vandt syv point i træk og bragte sig i front med 10-5 og sikrede sig fem matchbolde. Rumæneren gjorde kort proces og vandt på den første af slagsen.

Dermed er Bobi Simion klar til at møde Peter Rosenmeier i kvartfinalen. Opgøret spilles i aften kl. 22.30 og kan ses på DR3.