Elitechef: Håber på flere penge inden Tokyo i 2020

Michael Møllgaard Nielsen var særdeles tilfreds med den danske indsats ved de paralympiske lege i Rio de Janeiro.

De paralympiske lege blev lukket med en længere afslutningsceremoni natten til mandag, og det er dermed tid til at gøre status over legene i Rio de Janeiro.

- Parasport Danmark har haft et glimrende PL i Rio. Vores målsætning hed fem medaljer, og vi kom hjem med syv medaljer. Det er yderst tilfredsstillende, lyder meldingen fra Michael Møllgaard Nielsen, der er elite- og teamchef for de danske paraatleter.

Flere penge giver resultater

De flotte resultater er ifølge Møllgaard en konsekvens af et bedre økonomisk setup.

- Den økonomiske ramme er ændret. Over en fireårig periode har vi fået en million kroner mere fra Team Danmark.

- Det har gjort, at vi kunnet sende et rigtig velforberedt hold til PL i Rio. Vi har også opbygget et hold af eksperter, der har skabt en ro omkring vores atleter. Det har været de to afgørende faktorer.

I parasport Danmark er man allerede begyndt at kigge fremad mod legene i Tokyo, der gerne skulle betyde yderligere fremgang for dansk handicapidræt.

- Nu kigger vi fremad mod Tokyo i 2020. Vi skal selvfølgelig forsøge at øge det økonomiske setup yderligere. Vi synes, at vi har et spændende produkt med nogle dygtige atleter. Vi har en positiv forventning til, at vi kan tiltrække nye kommercielle samarbejdspartnere, slutter Michael Møllgaard Nielsen.

Facebook
Twitter