VIDEO Tre skønne jubelscener: Twerk, brilletab og svingtur af blindeguide

Her kan du se tre af det mest smittende jubelscener fra de paralympiske lege i Rio.

Hvis det kniber lidt med det gode humør, så kan videoklippet herover måske hjælpe. Vi har nemlig samlet tre af de mest smittende jubelscener fra de paralympiske lege i Rio.

Den første skønne kvinde, du støder på, er den nigerianske kuglestøder Lauritta Onye. Hun satte tidligt i konkurrencen verdensrekord, og derfor var hendes sidste stød ren proforma. Det var hendes jubelscene derimod ikke. Hun fejrede nemlig PL-guldet med både vejrmøller og twerk.

Derefter skal du møde den malaysiske 100 m-løber Mohamad Puzi. Han ser ud til at være en stille og rolig fyr, lige indtil han bliver kaldt op på podiet. Så får Puzi nemlig sat godt gang i det brasilianske publikum. Det hele ender faktisk med, at han taber brillerne, da han får sin medalje.

Til sidst runder vi blindefodboldbanen, hvor guiderne er en central del af spillet – og jubelscenerne. Se bare hvordan guiden bag målet disker op med en spontan svingtur til anfører Ricardinho. Læg i øvrigt mærke til hvordan holdkammerat Nonato hopper rundt og leder efter sine holdkammerater.

Peter Rosenmeiers finalejubel er selvfølgelig i en klasse for sig selv, så den kan du se herunder.