VIDEO Danmark kæmpede forgæves mod Schweiz

Det danske herrelandshold i curling tabte 7-9 til Schweiz.

Det blev endnu en ærgerlig dansk curlingdag, hvor hverken kvinderne eller herrerne formåede at hente den første sejr.

Efter fire kampe er det blevet til lige så mange nederlag. Det seneste tikkede ind torsdag morgen, da det danske herrelandshold var på isen mod Schweiz.

Selv om danskerne fulgte godt med og pressede Schweiz mod slutningen, så endte det med et 7-9 nederlag.

Det så ellers lovende ud for danskerne, da Rasmus Stjerne udlignede til 2-2 i tredje ende, men så strammede Schweiz ellers skruen. 3-0 vandt schweizerne således i fjerde ende.

En lille opblomstring i sjette ende fik Danmark tilbage i kampen, men et par tilsvarende upræcise sten i syvende ende bragte Schweiz foran 7-4.

Presset på danskerne var dermed stort, og da Rasmus Stjerne leverede to flotte sten i slutningen af ottende ende, var der kontakt til schweizerne med stillingen 6-7.

Schweiz ville dog ikke lukke Danmark helt tilbage i kampen, og kvitterede med to hurtige point. Derfor var der til sidst brug for et mirakel af Rasmus Stjerne, men den ellers velspillende skipper måtte nøjes med at være tæt på, og derfor endte det altså med en sejr til Schweiz på 9-7.

Det danske hold skal i aktion to gange fredag. Første kamp mod Italien er en natteforestilling, der begynder klokken 01.05 dansk tid. 11 timer senere venter et møde med USA.