Kommentator taget på sengen: Vil æde min gamle hat, hvis Ledecka kører hurtigste tid

DR Sportens OL-kommentator Per Colstrup Vinkel kom i problemer med Ledeckás sejr.

At tale er sølv når den undertippede vinder guld.

Det må være ordsproget efter tjekkiske Ester Ledecká snød alt og alle, da hun natten til lørdag yderst overraskende snuppede Super G-guldet foran stjerner som amerikanske Lindsey Vonn.

DR Sportens alpin-kommentator under OL blev da også fuldstændig taget på sengen under kommenteringen i nat.

- Jeg æder også min gamle hat, hvis Ledecká kører bedste tid, lød det fra Per Colstrup Vinkel under tjekkens løb, som du kan se i videoen herover.

Ok med napoleonshat?

Da hun krydsede stregen, var det et faktum, at Ledecká var blot en hundrededel af et sekund hurtigere end den forsvarende OL-mester i disciplinen, Anna Veith, som havde ligget nummer et.

En lykkelig Ester Ledecka på podiet. (Foto: JAVIER Soriano © Scanpix)

- Jeg må indrømme, at jeg fuldstændig havde glemt, jeg sagde det i starten af løbet, men det sørgede mine kollegaer for at minde mig om, griner Per Colstrup Vinkel.

- Nu har jeg så overvejet, om jeg kan nøjes med at spise en napoleonshat, men så nemt slipper jeg nok ikke, lyder det fra Per Colstrup Vinkel.

DR Sportens facebookside bliver der da også foreslået både, sombrero, bowlerhat, tyrolerhat med flere.

Egentlig begår Ester Ledecká sig mest inden for snowboarding, hvori hun også stiller til start i sydkoreanske Pyeongchang. Men nu har hun altså sat sig på OL-tronen som alpin skiløber.

Du kan se hele hendes vinderløb herunder.

Næste gang Ester Ledecká skal i den olympiske ild er natten til fredag d. 23 februar med kvindernes Alpine kombination. Få hele overblikket over hvad der bliver sendt hvornår på vores OL-sendeplan.

Facebook
Twitter