OL MENS DU SOV De danske curlingherrer på glatis i åbner

Her kan du se det vildeste fra nattens begivenheder ved vinter-OL i Sydkorea.

Endnu en OL-nat er ovre, og det var en af de mere interessante. De danske curlingherrer kom nemlig i aktion mod Sverige, og så var det også tid til at finde ud af, om Shaun White virkelig er den bedste mand på et snowboard gennem tiderne.

Vi har holdt os vågne hele natten og samlet de bedste højdepunkter til i videoen ovenfor.

KL.03:40 Danske curlingherrer åbner nabostriden mod svenskerne med nederlag

Det mandlige curlinghold er et af Danmarks bedste bud på en pæn placering ved vinter-OL. Men mod det svenske curlinghold, var de desværre oppe imod overmagten. De femdobbelte europamestre fra sverige startede solidt med at bringe sig i front 2-0 i anden ende. Men derefter viste danskerne, at de godt kan spille med mod en af verdens bedste hold. Efter en mindre god svensk sten kunne danskerne nemlig reducere til 2-2 i fjerde ende.

Så kom den svenske curlingmaskine ellers i gear, og det gik udover de danskerne. Svenskerne kunne tage hele tre point i sjette ende og lagde sig foran med 5-2, og derfra kunne danskerne ikke komme tilbage på trods af fornuftigt dansk spil. I tiende og sidste ende skulle de danske curlingspillere hente tre point for at udligne stillingen. Det lykkedes dog ikke, og kampen endte 9-5 til Sverige.

Senere i dag kl. 06:00 spiller det danske kvindehold også mod Sverige.

Kl: 04:06 Snowboardlegenden over dem alle præsterer under maksimalt pres og tager guld En drabeligt spændende curlingfinale blev kørt i mændenes halfpipe-konkurrence i snowboard. Alle øjne var rettet mod disciplinens absolutte stjerne Shaun White fra USA, der nok må vurderes, at være den største kendis ved årets vinter-OL. Og han viste hvorfor, da han under maksimalt pres tog guldet med et storartet sidste gennemløb. Han slutter af med en score på 97,75. Dermed får han sin tredje OL-guldmedalje.

Det betød samtidig, at den japanske snowboarder Ayumu Hirano, der havde indtaget førstepladsen før Shaun Whites guldløb, måtte tage sig til takke med sølvet og en pointscore på 95,25. tredjepladsen blev taget af Scotty James fra Australien.

Kl: 05:35 Nordkoreanske overraskelser og kinesere på toppen i parløb på skøjter

Den første del af det korte program for par i kunstskøjteløb fandt sted tidligt onsdag. Og her var det kinesiske par de stærkeste. 16 ud af de 22 par på isen kvalificerede sig til næste afdeling af konkurrencen, der består af det frie program. Det nordkoreanske par var med til at stjælerampe lyset, da de som de første atleter fra Nordkorea repræsenterede deres hjemland. De lykkedes med at kvalificere sig til det frie program. Der har været atleter fra Nordkorea i aktion tidligere, men det har været som del af det nordkoreanske og sydkoreanske fælles hold.

Det har vi at se frem til

Kl. 06:00 Curling kvinder, (Danmark - Sverige).

Kl. 06:55 Nordisk kombineret mænd, skihop.

Facebook
Twitter