Russisk svigerinde venter dansk curling-skipper i næste kamp

Når Madeleine Dupont og curlingkvinderne i næste kamp skal møde Rusland, så bliver det et lidt specielt møde for den danske skipper.

Det går ikke forrygende for Team-Dupont ved OL, men mandag kan den danske skipper få håneretten i familien, hvis Danmark vinder over Rusland. (Foto: Aaron Favila © Scanpix)

Det ser svært ud for de danske curlingkvinder ved OL. Natten til mandag tabte danskerne til USA, og en sejr over Rusland i den næste kamp er altafgørende, hvis det minimale håb om avancement skal holdes i live.

Men for den danske skipper Madeleine Dupont er der mere på spil end point, da hun har en speciel relation til en af de russiske spillere.

- Jamen vi skal jo møde russerne og min kommende svigerinde. Det bliver en sjov kamp. De spiller aggressivt, og de spiller godt. De har ikke haft den bedste uge, og omvendt så synes jeg, at vi har haft en sindssyg god uge, så jeg tror, det kan gå begge veje.

Forlovet med Oliver Dupont

Victoria Moiseeva, der er skipper for de kvindelige russiske curling-atleter, er nemlig forlovet med Madeleine Duponts bror Oliver Dupont, som er til OL med det danske herrehold.

De russiske curlingkvinder står lige som Danmark noteret for fem kampe og en enkelt sejr. Danmark møder de russiske atleter klokken 12.05 mandag.

FacebookTwitter