Skuffet Wagner: Det var en ren bobslædebane

Den danske snowboarder følte sig som en amatør trods en respektabel niendeplads.

De paralympiske lege er slut for den enlige danske atlet Daniel Wagner. Fredag morgen blev han nummer ni i banked slalom på sit snowboard, og selvom placeringen indfrier forventningen om top-ti, er danskeren slet ikke tilfreds med sin præstation.

Wagner havde tre gennemløb til at sætte den bedst mulige tid, men i alle tre forsøg var han nede at bide i sneen, hvilket naturligvis gik ud over tiderne. Bedste tid satte han i første hug, da han kørte på et minut og 7,24 sekunder.

- Jeg er ikke supertilfreds. Jeg er faktisk lidt ligeglad med placeringen. Det handlede for mig om i dag at levere et godt løb, jeg havde jo tre chancer. Det fungerede bare ikke for mig, jeg styrtede jo hver gang. Jeg synes nærmest, jeg lignede en amatør. Jeg havde egentlig godt styr på banen, men der var lige et sving, der drillede mig. Jeg havde håbet på, at jeg kunne få et godt sidste gennemløb og måske en tid under et minut, men jeg ville bare gerne have haft et godt resultat. Det fik jeg desværre ikke, så jeg er lidt skuffet, siger Daniel Wagner til DR.

Bobslæde mere end snowboard

Det var dog også ekstremt svære forhold for snowboardkørerne at præstere i, da vejrændringer har påvirket pisten i høj grad. Det voldte Wagner udfordringer, og især ét sving snød ham i en sådan grad, at et snowboard måske ikke var det optimale udstyr.

- Det har været ufattelig blød sne, mens de har bygget banen, og så har det været frost nu. Det var en ren bobslædebane at køre på. Jeg skulle næsten have haft skøjter på i stedet for. Jeg bliver enormt påvirket af banen, når den er lidt rough. Man kan ikke se det på tv, men der er lidt huller over det hele, og jeg blev kastet lidt rundt. I nogle dele af løbet, var det egentlig ikke mig, der styrede, jeg var bare en tur på en bane, slutter Wagner.

Nu venter en tiltrængt ferie i Thailand for danske Daniel Wagner, inden det er tilbage til de mere vante rammer i atletikkens verden med 100 meterløb og længdespring.

I videoen øverst i artiklen kan du se Daniel Wagners første gennemløb, hvor han satte sin bedste tid.