Jublende damedouble: Syder og koger indvendigt

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen havde svært ved at bevare fatningen ovenpå sejren.

De havde svært ved at finde ordene i minutterne efter sejren. Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen var jublende glade, da de skulle gøre status efter sejren over sydkoreanerne Ye Na Chang og So Hee Lee.

- Jeg syder og koger indvendigt. Hold nu op en kamp. Det hele er for vildt. Vi er i en OL-semifinale og vinder over dem her for første gang - sikke en oplevelse, jeg har svært ved at bevare fatningen, siger Christinna Pedersen.

Som en myg i et glas.

Den stærke danske double fik ellers en skæv start på OL, og de var heldige med overhovedet at gå videre til kvartfinalen.

- Vi startede frygteligt ud og snakkede om, at det måske var det og skulle slutte af med en god gruppekamp. Nu er vi i semifinalen.

- Det er sindsygt, men nogen gange skal man lige ud at vende og tro, det er slut for at give helt slip, lyder det fra Kamilla Rytter Juhl, som glædede sig over sin makkers indsats, da sejren skulle hives hjem.

- Jeg var proppet med nerver i sidste sæt, så det var godt, at Chris kunne holde sammen på det. Hun var den stabile, mens jeg var som en myg fanget i et glas, sagde Kamilla Rytter Juhl.

Se hele interviewet i playeren herover.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk