VIDEO Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl taber OL-finaledrama

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl tager OL-sølv efter nederlag mod det japanske par Ayaka Takahashi og Misaki Matsutomo.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl stod som den første danske damedouble i en OL-finale, da de torsdag aften mødte det japanske par Ayaka Takahashi og Misaki Matsutomo i Rio.

Nordjyderne lagde stærkt fra land og vandt et tætspillet første sæt med 21-18, men i andet sæt tog de hurtige japanere fat.

Ayaka Takahashi og Misaki Matsutomo skruede op for tempoet og vandt komfortabelt med 21-9.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl fik en stærk start på tredje og afgørende sæt med en tidlig føring, men danskerne kunne ikke slå et afgørende hul til japanerne.

I stedet udviklede sættet sig til en ren gyser, hvor de to par fulgtes pænt ad helt frem til stillingen 16-16. Så fik danskerne pludselig sat en flot serie af point sammen.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl kom foran 19-16, men Ayaka Takahashi og Misaki Matsutomo nægtede at give sig og fik kæmpet sig tilbage på 19-19.

Japaner vandt også den næste bold og så stod Ayaka Takahashi og Misaki Matsutomo pludselig med kampens første matchbold.

Det blev desværre også kampens eneste.

Ayaka Takahashi og Misaki Matsutomo vandt tredje sæt 21-19.

Opdateres... Mere video på vej...

Facebook
Twitter