Lykkelig dressurrytter: Danmark er kommet godt fra start

Cathrine Dufour red sin karrieres bedste grandprix, da hun scorede 76,657 i Rio.

Talentfulde Cathrine Dufour var en meget glad kvinde torsdag eftermiddag. Hende og Cassidy scorede imponerende 76,657 i dressurkonkurrencen.

- Han var mere rolig, end jeg havde turde drømme. Det er nok det bedste grandprix, jeg har haft til dato, siger Cathrine Dufour til DR Sporten.

Dufour var tredje danske deltager i aktion, og i lejren er der stor enighed om at Danmark er kommet godt fra start:

- Jeg synes, at vi alle tre har gjort det så godt, vi overhovedet kunne. Vi mangler vores bedste rytter, Anna, og jeg er sikker på, at hun er superkold og klar på opgaven, siger Dufour, mens næsten samme ordlyd kommer fra Agnete Kirk Thinggaard.

- Jeg synes, vi er kommet godt i gang. Vi har reddet, som vi skulle og gjort vores bedste alle sammen. Nu har vi Anna tilbage, og hvis hun også kan gøre det godt, som hun plejer, så ser vi ud til at ligge godt.

Superflot

Anna Kasprzak skal ride cirka klokken 20, men indtil da går de fleste roser til Cathrine Dufour.

- Hun klarede det superflot. Jeg er simpelthen så glad på både hendes og på vores andres vegne. Hun var virkelig god derinde, siger Agnete Kirk Thinggaard.

- Konkurrencen er en anden, og dommerne er nogle andre. Internationalt på det her niveau er det bare sværere at få den slags point, som hun hev hjem i dag.

I klippet herover kan du se hele interviewet med både Cathrine Dufour og Agnete Kirk Thinggaard.