VIDEO Caroline Wozniacki færdig ved OL

Den danske tennisspiller formåede ikke for alvor at presse Petra Kvitova.

To kampe ved OL. Det var alt, hvad det blev til for Caroline Wozniacki.

Tjekken Petra Kvitova bombede den danske fanebærer ud af tennisturneringen i Rio med cifrene 6-2, 6-4. Caroline Wozniacki var ikke rigtig tæt på at spille sig videre til tredje runde.

Den dobbelte Wimbledon-vinder gik da også ind til anden runde-kampen som favorit med sin 14. plads på verdensranglisten, hvor Caroline Wozniacki er raslet ned på en 53. plads.

Petra Kvitova fik stort set lukket første set efter de første tre partier, hvor hun brød Wozniackis serv to gange og kom på 3-0. Og 4-0. Derefter fik Caroline Wozniacki vristet sig lidt ud af Kvitovas tunge pres og snuppede to partier i træk. Inden Kvitova rundede af til 6-2.

Andet sæt startede langt mere opløftende for Caroline Wozniacki, nemlig med et brud af Kvitovas serv. Luften blev dog hurtigt lukket ud af ballonen med en smule optimisme, da Kvitova tog de næste to partier.

Kvitova kom på 5-2, men Wozniacki strittede imod og kom på 5-4, inden tjekken servede sejren og en billet til tredje runde hjem, mens Wozniacki ikke skal i kamp mere i Rio.

Facebook
Twitter