Green: De løser desværre vores formidable spil

Målmanden var alt for ofte alene med de franske kontraspillere.

Den sidste gruppekamp mod Frankrig endte desværre med et nederlag til håndboldherrerne. Men de var selv skyld i det, siger målmand Jannick Green efter nederlaget på 33-30:

- Vi kommer lidt sløjt i gang. I første halvleg skal vi kæmpe for at hænge på.

- I anden halvleg starter vi godt. Vores syv mod seks lykkedes formidabelt. Det får de desværre løst, og til sidst får de nogle lette mål på kontra. Vi laver simpelthen for mange fejl.

Fem forrygende minutter

Danmark var bagud med 17-16 ved pausen, men i starten af anden halvleg var danskernes overtalsspil helt forrygende. I løbet af fem minutter stod der 22-18 på, men den føring fik franskmændene altså indhentet.

- Jeg synes, det primære er, at vi smider for mange bolde væk, så vi får for mange kontraer imod os, konstaterer Jannick Green.

Nederlaget betyder, at Danmark slutter som nummer tre i gruppen og skal møde Slovenien i kvartfinalen.

Nøddesbo tror på semifinale

Stregspilleren Jesper Nøddesbo fik mere spilletid, end han har fået i de første fire kamp.

- Det var dejligt. Det havde jeg brug for. Det er meget rart at komme lidt mere i gang, inden vi skal ud i kvartfinalen, siger han blandt andet i klippet herunder.

Trods nederlaget til Frankrig og tredjepladsen i gruppen, så tror Nøddesbo på at Danmark kan spille sig med videre blandt de fire bedste i semifinalerne.

- Jeg har en stor tro på det, konstaterer Barcelona-spilleren.

Facebook
Twitter