Kronprinsen: Der var mandekrammere til hele truppen og Gudmundsson

Kronprins Frederik var som en af de første i omklædningsrummet for at ønske tillykke med guldet.

Kronprins Frederik har været trofast gæst på tribunerne under hele OL, når de danske atleter har været i aktion. I aften oplevede han således også et af de helt store højdepunkter på nærmeste hold, da Danmark vandt håndbold-guld med sejren over Frankrig.

- Det er enestående. Vi går fra asken og bliver genfødt som en Fugl Fønix, det er som et eventyr. Det er så fantastisk, at de spiller sig op gennem OL og sætter prikken over i'et her, sagde kronprins Frederik til DR Sporten umiddelbart efter kampen.

Kronprinsen var imponeret over den danske indsats i finalen mod favoritterne fra Frankrig.

- Vi er outsiderne her, men jeg synes, de spiller sig op og holder en fornuftig føring i anden halvleg. Det er enestående, at de kan holde den. Danmark har et forsvar, der kan modstå de største kæmper fra Frankrig, som jeg i øvrigt synes spiller en super kamp, sagde kronprins Frederik.

Var en tur i omklædningsrummet

Han havde også fået æren af som en af de allerførste at lykønske spillere og trænere i omklædningsrummet.

- Jeg fik nogle meget våde overkropskrammere og klæbrige hænder, men det gør ikke noget. Det er bare så godt, de unge gutter har næsten ikke forstået det, sagde kronprinsen, der ikke behøvede at sige så mange ord til spillerne.

- Jeg sagde 'hvor er I gode', mere behøver man ikke at sige. Og så var der mandekram til hele truppen og Gudmundsson, lød det fra kronprins Frederik.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter