Lars Krogh: Den største aften i dansk herrehåndbolds historie

DR Sportens håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen bøjer sig i støvet for de danske guldmedaljevindere.

De danske håndboldherrer satte et flot punktum for et flot dansk OL i Rio. (Foto: © MARKO DJURICA, Scanpix)

28-26 over de indtil i aften dobbelte olympiske mestre fra Frankrig.

De danske håndboldherrer har overgået alle forventninger. Også hos DR Sportens håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen, der ikke tøver med at kalde triumfen i Rio for den største nogensinde.

- Det her topper det hele. Det her er det største. Kæmpestor respekt. Det er den største aften i dansk herrehåndbolds historie, siger Lars Krogh Jeppesen.

- Det har været en fantastisk indsats ved OL. Specielt her i finalen, hvor jeg synes, Danmark er det franske hold overlegent. Mikkel Hansen spiller en fantastisk første halvleg, hvor franskmændene går højt op på ham i anden og så går Kasper Søndergaard bare ind og tager et enormt ansvar, siger Lars Krogh Jeppesen, der er svært begejstret for brødrene bomstærk.

- Generelt har vi bare gode præstationer over hele banen. Vi må ikke glemme de to Toft Hansen-brødre nede i forsvaret, der slider og slæber. Det er specielt imponerende af René Toft Hansen, der er kommet så hurtigt tilbage fra en korsbåndskade og er i stand til at genfinde sit niveau. Jeg er voldsomt imponeret, siger Lars Krogh Jeppesen.

Danmark ender med en medaljetotal på 15 ved OL i Rio. Udover håndboldherrerne har også svømmeren Pernille Blume en guldmedalje med hjem til Danmark.