VIDEO Danmark skal nok få OL-hævn over Kroatien

DR Sportens håndboldkommentatorer er ret sikre på, at Danmark slår Kroatien i den tredje gruppekamp.

Danmark er kommet fint i den olympiske håndboldturnering med to sejre i to kampe. Argentina og Tunesien har virket som de perfekte modstandere i de første kampe, så Danmark kunne komme nogenlunde roligt i gang.

- Vi har spillet én dårlig og tre gode halvlege. Der er mange spillere, der har tanket selvtillid – specielt vores fløje har set skarpe ud, siger håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen.

- Mikkel Hansen mangler man måske at se lidt til. Men det er typisk i de her kampe, der kommer nu, at han stepper op.

Kroatien har haft problemer

Ved OL i London for fire år siden var Danmark også kommet godt fra start – men så stod Kroatien pludselig på den anden banehalvdel og besejrede Danmark med 11 mål. Men det kommer ikke til at ske igen i år, mener Lars Krogh Jeppesen:

- Kroatien har ikke spillet godt. De har haft kæmpestore udfordringer. Deres helt store stjerne, Duvnjak, virker til at han ikke er der, hvor han skal være. Han bruger mange skud, og generelt virker afstemningen dårligere end den plejer.

Kroatien har indledt turneringen med et nederlag på 30-23 til Qatar og en sejr på 27-26 over Argentina.

I klippet herover kan du høre Jens Jacob Juulsager og Lars Krogh Jeppesen fortælle meget mere om Danmarks kamp mod Kroatien, som også sendes i LIGA på P3 klokken 19:40. Til den tid sidder Jens Ole Sørensen ved mikrofonen.

Facebook
Twitter