OL MENS DU SOV Nattens OL fortalt på fem minutter

Jeanette Ottesen var eneste dansker i aktion, men natten bød på mange andre højdepunkter. Se dem i videoen herover.

Natten til søndag bød på adskillige verdensrekorder i svømning, en tennisoverraskelse af de helt store, et godt dansk svømmeresultat og et drømmehold, der kom godt fra start.

Vi har samlet det hele i videoen herover med fem minutters højdepunkter.

Set over hele lørdagen så var i alt 18 danske atleter i aktion ved OL

Herunder kan du se hvem der skuffede og hvem der overraskede.

Skydning - 10 meter luftriffel

Stine Nielsen fandt aldrig rytme og sluttede som nummer 38 ud af 51. Hun var dermed langt fra finalen, som krævede en placering blandt de otte bedste.

Cykling - Linjeløb

Danmark fik sin første medalje, da Jakob Fuglsang kørte sig til en flot sølvmedalje. Christopher Juul-Jensen blev nummer 32, mens Chris Anker Sørensen blev nummer 60.

Roning - Singlesculler

Fie Udby Erichsen blev nummer to i sit indledende heat og er dermed klar til kvartfinalen. Kravet var en plads blandt de tre første.

Roning - Dobbeltsculler

Nina Hollensen og Lisbet Falch Jakobsen sluttede som nummer fem ud af fem både og skal i opsamlingsheat søndag for at jagte en semifinaleplads.

Roning - Letvægtsfirer

Jacob Barsøe, Jacob Søgaard, Kasper Winther Jørgensen og Morten Jørgensen - Guldfireren - vandt sit indledende heat og er semifinaleklar i overbevisende stil.

Svømning - 100 meter butterfly

Med en fjerdeplads i indledende heat sneg Jeanette Ottesen sig i semifinalen, hvor hun med syvende bedste tid af de 16 svømmere tog det næstyderste mandat til finalen.

Svømning - 400 meter fri

Hverken Anton Ipsen og Mads Glæsner sluttede blandt de otte bedste, som skal svømme finale. Anton Ipsen slog dog sin personlige rekord.

Svømning - 4 x 100 meter fri

Kravet for at svømme sig i finalen var en placering blandt de otte bedste, og det lykkedes ikke. Den danske holdkap bestående af Pernille Blume, Mie Ø. Nielsen, Julie Kepp og Sarah Bro blev nummer 12.

/DR Sporten/

Facebook
Twitter