OL MENS DU SOV Se alle nattens højdepunkter her

Få overblik over nattens højdepunkter i denne artikel.

OL er i fuld sving. DR Sporten har sendt LIVE på flere kanaler hele natten.

Hvis du har brugt natten på at sove og savner et overblik over de sportslige udskejelser i Rio, så kan du med fordel se videoerne i denne artikel.

Danmark fik en god nat i svømning, da Viktor Bromer svømmede sig 200 meter butterfly med en samlet syvendeplads.

Mie Ø. Nielsen endte på en femteplads i sin 100 meter ryg-finale, mens Brasilien fik sin første guldmedalje.

Se et sammenklip i videoen over artiklen og få højdepunkterne herunder.

21-årige Sukanya Srisurat fra Thailand er 21 år og har trods sin beskedne vægt på 56,89 kilo sat ny rekord. 110 kilo jern fik hun løftet i Rio. Det har ingen i hendes vægtklasse tidligere gjort ved et OL. Derfor har hun nu den olympiske rekord i træk. Se hendes træk her.

Festen i Rio og resten af Brasilien kan nu for alvor begynde, da judokæmperen Rafaela Silva sikrede værtsnationens første guldmedalje ved OL i Rio. I finalen for kæmpere under 57 kilo slog hun den mongolske verdensetter Sumiya Dorjsuren og så brød den brasilianske jubel ud i fuld flor. Se det herunder.

Topseedede Serena Williams balancerede på kanten af en fiasko i anden runde mod Alize Cornet, men amerikaneren overlevede to franske sætbolde i første sæt og endte med at vinde 7-6 (7/5) og 6-2, ligesom noget af hendes udstyr måtte lade livet. Se med her.

Det var på forhånd ventet, at de australske ville tage guldet i syvmandsrugby, som er en ny disciplin på programmet ved OL i Rio, og den formodning skulle vise sig at holde stik, da Australien tævede New Zealand 24-17.

Venezuela startede flot, men kunne som forventet ikke stille noget op mod USA's NBA-stjerner, der vandt med beskedne 113-69. Se billeder her.

Fem lande lå side om side gennem hele finalen i mændenes holdgymnastisk. Først i finalens allersidste øvelse, blev det hele afgjort. Det endte med guld til Japan, hvis samtlige tre udøvere scorede 15+ i den sidste disciplin. Rusland fik sølv, mens Kina tog tredjepladsen og bronze. Se der her.

Den danske svømmer blev nummer fem i finalen i 100 meter ryg ved OL i Rio efter en ekstremt tæt finale. Se hendes finale her og hør hvad hun havde at sige efter finalen.

04:02 LILLY KING SÆTTER OLYMPISK REKORD I 100 METER BRYST

Amerikanske Lilly King satte ny olympisk rekord i 100 meter bryst med tiden 1:04:93. Dermed fandt hun foran russeren Yulia Efimova. Se finalen her.

04:30 VIKTOR BROMER SVØMMER SIG I FINALEN I 200 METER BUTTERFLY

Danske Viktor Bromer er i finalen i 200 meter butterfly. Bromer kom i mål i tiden 1.55.59, hvilket er nok til en samlet syvendeplads i semifinalen. Se hans heat herunder og hør, hvad han havde at sige efter semifinalen.

Facebook
Twitter