Danske bronzevindere: En drøm bare at være med

Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen er glade for bronze, selvom de gik efter guldet.

Medaljechancerne var overordentligt gode for Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen, da de torsdag sejlede medal race i 49’er FX.

Top fire var på forhånd

isoleret
, og derfor gjaldt det ud over guldmedaljen også at undgå fjerdepladsen. Danskerne lykkedes med det sidste og hev en bronzemedalje i land.

- Det er både en glæde og en skuffelse. Vi havde lagt os op efter guldet, så derfor er det ærgerligt at komme ind med bronze. Men vi kunne også have gået med fjerdepladsen, og det havde da været endnu mere ærgerligt – så vi er glade for at have metal med hjem, siger Jena Mai Hansen efter sejladsen.

- Det er en drøm at komme med til

OL
overhovedet. Så at få lov til at modtage en medalje, det bliver stort.

Danskerne kom uheldigt fra start, da de sejlede over startlinjen før tid. Derfor måtte de hurtigt rundt om dommerbåden, så de kunne starte sammen med de andre til planlagt tid.

- Vi har øje på alle både, for alle er med i billedet. Vi får en lidt skidt start og rammer ikke det første skift. Derfra kæmper vi hele tiden om stadig at prøve at ramme guldet. På et eller andet tidspunkt kan vi godt mærke, at fronten er stukket. Så har vi mest øje på Spanien og skal sørge for at beholde bronzen.

Bronzemedaljerne på vandet var Danmarks 12. medalje ved dette

OL
.

Facebook
Twitter