Udenlandske trænere sms’er kommentator: Who the fuck is Blume?

Pernille Blumes guld-triumf er kommet fuldstændig bag på udenlandske trænere, der ikke havde set den komme.

Hvor kom Pernille Blume lige fra, spørger mange udenlandske trænere. Her står Blume på skamlen med USA's Simone Manuel (til venstre) og hvideruslands Aliaksandra Herasimenia. (Foto: Odd ANDERSEN © Scanpix)

Who the fuck is Blume? Sådan starter en del af de SMS’er, der er tikket ind hos svømmekommentator for DR Sporten, René Thomsen.

- Hvor kom den fra? Who the fuck is Blume? Jeg har fået mange af den slags SMS’er, fortæller han, om de reaktioner, han har fået fra sine udenlandske bekendtskaber blandt svømmetrænere.

- De har jo aldrig set Pernille Blume i et individuelt løb, hvor hun endte på medaljeskamlen. Sidste løb hvor hun fik en god placering var, da hun blev nummer fire på langbane i Berlin i 2014. Så bort set fra, at hun har været med til at svømme Danmark til EM-guld er hun ret ukendt på den internationale scene, forklarer han.

- Så det er kommet fuldstændig bag på dem.

- Det er fuldstændig vanvittigt. Konkurrencen i dag er benhård, og vi har ikke set noget lignende siden 1948, og selv dengang var det jo et andet ræs. Hun er altså OL’s hurtigste kvinde. 50 meter fri er løbet, hvor der bliver svømmet med den hurtigste hastighed. Hun er svømningens Usain Bolt, forklarer René Thomsen og uddyber:

- Det interessante er jo også, at der mangler ikke nogen i den finale. Alle forhåndsfavoritterne er der, så man må sige at hun leverer varen på dagen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk