VIDEO Knust Rikke Møller får kæmpe kram af Falktoft efter finalekollaps

Rikke Møller Pedersen havde svært ved at holde tårene tilbage efter en sidsteplads i finalen i hendes favoritdisciplin.

Selv en topprofessionel atlet kan have svært ved at skjule skuffelsen, når nederlaget er en realitet.

Det måtte Rikke Møller Pedersen sande efter en katastrofal finale i hendes favoritdisciplin 200 meter brystsvømning, hvor hun ellers er noteret for verdensrekorden.

Den danske svømmer lagde ellers flot ud og førte finalen efter de første 50 meter. Men herefter tabte Rikke Møller Pedersen hastigt pusten og efter at have vendt på en tredjeplads på de 100 meter, gik gassen fuldstændig af ballonen, og det danske medaljehåb endte som sidste kvinde ved bassinkanten.

Efter finalen stillede Rikke Møller Pedersen op til interview i svømmearenaen, men havde helt naturligt svært ved at samle sig oven på finale-skuffelsen foran DR's udsendte reporter, Peter Falktoft.

Heldigvis er OL ikke helt slut for Rikke Møller Pedersen. I aften skal hun i vandet igen sammen med resten af kvinderne fra svømmeholdet, når de deltager i 4 x 100 medley på det olympiske svømmestadion.

Rikke Møller Pedersen formåede efterfølgende også at komme igennem et interview med Peter Falktoft, da hun først havde sundet sig ovenpå den tabte OL-medalje.

Se det interview herunder.