På fredag er der kickoff - der er længe, længe til

På fredag går det løs ved EM, og DR-vært Ulla Essendrop glæder sig. Læs hendes blog fra den danske EM-lejr her.

Peter Møller er vært på DR1 og i Kgs. Have i København under EM, mens Ulla Essendrop rejser rundt med det danske landshold og bl.a. sender klummer hjem. Læs med herunder. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)

Det er lidt ligesom at vente på juleaften. Bare en milliard gange bedre.

EM
i Polen og Ukraine begynder om to dage, og hele
DRs
EM
-redaktion står og stamper utålmodigt i boksen, klar til at blive sluppet løs til tre ugers fodboldfest.

Vi har forberedt os i lang tid. Haft store ide-udviklingsseminarer, holdt gruppemøder, puslet med koncepter, afholdt kommentator-camp, indsamlet historier, og linet gæster og eksperter op - og nu… NU kan vi endelig komme i gang med at gøre vores tankespind til virkelighed og komme ud over rampen med vores

EM
-dækning. Vi er klar til Kongebold!

Peter Møller er vært i Kongens Have, hvor han inviterer hele Danmark på nyskabende og underholdende fodboldoplevelser sammen med sit kompetente ekspertpanel, bestående af bla Kasper Hjulmand, Peter Sørensen, Mikkel Beckmann og Mads Junker. Så tag familien under armen, og kom ind og oplev alle kampene på storskærm.

Her i Polen er vi på plads med bla John Faxe Jensen og Keld Bordinggaard som kommentatorer, flankeret af altid veloplagte Henrik Liniger og Anders Lund. Juni måneds lydbilleder bliver malet af Maja Rosager og Andreas Kraul på P3 - mens vi tv-journalister rapporterer dagligt i vores hovedudsendelser fra den danske landsholdslejr og

EM
-universet omkring os.

Men vi er ikke de eneste der skal bidrage. Vi vil enormt gerne have JERES input til vores daglige produkter. Så engagér jer, bland jer i debatterne, brug os og hjælp os, så vi kan involvere hele Danmark i vores udsendelser og produkter. Benyt jer af vores fanboks til at stille spillerne et spørgsmål eller sende en hilsen til dem. Skriv jeres spørgsmål til os på Twitter, deltag i vores afstemninger på dr.dk/sporten og giv os jeres input.  Vi værdsætter alle bidrag - men husk at holde kammertonen, så vi bevarer den gode sommer-stemning.

Uanset om du tilbringer din sommer i haven, sommerhus, på sejltur eller cykeltur - så behøver du ikke gå glip af

EM
-stoffet. Vi er på tv, dr.dr/emtwitter, radio, tablets, og vi glæder os afsindigt til at formidle
EM
ud til brugerne, læserne, seerne og lytterne på alle platforme.

Så er der Kongebold i Kongens Have. Vær Med!

EM-hilsner til hele Danmark fra @essendrop

Facebook
Twitter