RadioShack mister endnu en rytter

Chris Horner stiller ikke til start på 8. etape af Tour de France. Amerikaneren styrtede i går og har fået en kraftig hjernerystelse og brækket næsen.

Radioshack er hårdt ramt i årets Tour de France (Foto: Doug Pensinger © Scanpix)

RadioShack er hårdt ramt i årets Tour de France. Først mistede de klassementshåbet Janez Brajkovic og lørdag formiddag bekræfter sportsdirektør Johan Bruyneel på sin Twitter-profil, at Chris Horner ikke er i stand til at fortsætte i løbet.

Den 39-årige amerikaner, som sidste år sluttede på en samlet 10.-plads i Tour de France, styrtede fredag så voldsomt, at han fik en kraftig hjernerystelse og brækkede næsen.

Huskede ikke styrtet

Utroligt nok var Horner i stand til at fuldføre 7. etape, hvor han kom til mål med et tidstab på over 12 minutter, men han var temmelig forvirret.

- Jeg forstår det ikke, hvornår styrtede jeg?, spørger han igen og igen ifølge bicycling.com.

Horner får at vide, at det skete cirka 25 kilometer før mål.

- Har vi jagtet feltet 25 kilometer? Åh, mand, jeg er "fucked", konstaterer han, mens han stadig triller på cyklen på vej hen til bussen.

Derefter blev han lagt på en båre i ambulancen, hvor han blev ved med at spørge:

- Fuldførte jeg etapen? Jeg forstår det ikke, siger han.

Uheldet var ikke det eneste for Lance Armstrongs gamle hold i går. Også Levi Leipheimer måtte en tur i asfalten og mistede på den måde dyrebare minutter i kampen om en topplacering.