Rasmussen dropper Post Danmark Rundt

Michael Rasmussen er ikke ønsket på det danske landshold, og det betyder, at Rabobank-rytteren bliver væk fra Post Danmark Rundt.

Michael Rasmussen er ikke med, når Post Danmark Rundt starter den 1. august. (Foto: Joel Saget © Scanpix)

Michael Rasmussen er ikke ønsket på det danske landshold, og det betyder, at Rabobank-rytteren bliver væk fra Post Danmark Rundt.

- Jeg kunne da ikke drømme om at komme til et løb, der arrangeres af en organisation, som på denne måde søger at modarbejde mig. Det siger da vist næsten sig selv, siger Michael Rasmussen til Politiken.

Danmarks Cykle Unions direktør, Jesper Worre, sagde torsdag aften, at Michael Rasmussen ikke kommer til at repræsentere Danmark ved hverken OL eller VM.

Det er hovedpersonen selv uforstående overfor:

- Der må sidde nogen i toppen, som ikke vil mig det særlig godt. Anden forklaring kan jeg ikke finde. Men jeg vil i øvrigt springe op og falde ned på, hvad Jesper Worre og DCU foretager sig. Jeg har forsøgt at give en forklaring på, hvad der er sket, og den vil de altså ikke tage for gode varer. Det tager jeg til efterretning, men det er ikke noget, som på den mindste måde skal få lov til at genere min videre Tour-deltagelse, siger Rasmussen til avisen.

Han overvejer, om han vil tage en kamp senere og forsøge at komme med til OL.

- Jeg kan da huske, at DCU i sin tid ikke havde held til at holde Bo Hamburger borte fra OL, fordi han personligt havde kvalificeret sig. Men lige nu er det slet ikke noget, jeg gider beskæftige mig med. Men det kan da godt være, jeg er klar til at tage det slagsmål senere. Hvis et sådant så ikke fører til noget, lever jeg nok lige lykkeligt. Jeg har jo trods alt klaret mig meget godt, selv om jeg ikke har optrådt på det danske landshold siden 2004, siger han til Politiken.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk