Rasmussen fyret af Rabobank

Torsdag formiddag valgte Rabobank at ændre suspenderingen af Michael Rasmussen til en fyresseddel.

Torsdag formiddag valgte Rabobank at ændre suspenderingen af Michael Rasmussen til en fyresseddel.

Holdets manager, Théo van Rooy, siger, at han i aftes talte med den tidligere italienske toprytter Davide Cassani, der bekræftede, at Michael Rasmussen var i Italien på et tidspunkt, hvor han ellers har hævdet at være i Mexico.

Dermed føler Rabobank, at Rasmussen har løjet overfor holdet og tager konsekvensen.

Davide Cassani sagde onsdag til DR Sporten, at Michael Rasmussen var i Italien og ikke i Mexico i midten af juni måned, som han ellers har hævdet.

- Den 13.-14. juni trænede jeg i Dolomitterne, og der så jeg Michael Rasmussen, som var i gang med at træne i kraftigt regnvejr. Jeg er helt sikker, fordi jeg kender ham godt. Jeg spurgte, om han havde brug for noget, fordi det regnede kraftigt, siger Cassani, der kommenterer løbet for tv-stationen Rai, til DR Sporten.

Informationen er interessant, fordi anti-dopingmyndighederne har forsøgt at finde Michael Rasmussen i den periode og teste ham. Men her har Rasmussen fastholdt, at han forlængede et ophold i Mexico og informerede myndighederne om det via almindelig post. Derfor blev oplysningerne forsinkede, og der blev ikke foretaget nogen test af Rasmussen i denne peiode.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk