Rasmussen: Jeg var i Mexico

Michael Rasmussen fastholder torsdag aften over for Berlingske Tidende, at han var i Mexico i midten af juni og ikke i Italien.

Michael Rasmussen fastholder over for Berlingske Tidende, at han var i Mexico i midten af juni. (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Berlingske Tidende har torsdag fanget Michael Rasmussen, der sent onsdag aften blev smidt ud af Touren af sit hold Rabobank, i en bil på grænsen mellem Frankrig og Italien.

Og den danske rytter fastholder over for avisen, at han var i Mexico i midten af juni og ikke i Italien. Den tidligere italienske toprytter Davide Cassani har ellers sagt til DR Sporten, at han så og talte med Michael Rasmussen under en træningstur i Dolomitterne den 13. eller 14. juni.

Har du trænet i Italien i den periode, hvor du angiveligt opholdt dig i Mexico?

 -Jeg vil fastholde, at jeg har været i Mexico. Det er, hvad jeg har fortalt holdet. Og så vil jeg da også lige slå fast, at jeg har 15 negative dopingprøver liggende fra årets Tour de France.

Hvorfor skulle Cassani finde på en historie om, at han har set netop dig. Du er jo ret genkendelig, især for en mand som ham?

- Det ved jeg heller ikke, siger Rasmussen.

Hvad med din kone og søn, er de hos dig nu?

- Nej, jeg forventer, at de kommer om et par dage.

Er du alene?

- Nej, der er en... person hos mig lige nu.

Hvordan har du det?

- Det hele er meget uoverskueligt. Det er jo ikke til at vide, hvad fremtiden bringer, siger Michael Rasmussen altså til Berlingske Tidende.

Ifølge Rabobank har Michael Rasmussen ellers indrømmet over for sportsdirektør Theo de Rooij, at han har løjet om sin færden i juni.

 

 

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk