Dansk bronzemedalje ved EM i dressur

Cathrine Dufour og hesten Cassidy vandt bronze i Grand Prix Special ved EM i Rotterdam.

Danske Cathrine Dufour (th.) vandt torsdag aften bronzemedalje i Grand Prix Special ved EM i dressur. (Foto: Koen Van Weel © Scanpix)

Tidligere på ugen sikrede det danske dressurlandshold sig OL-kvalifikation efter en femteplads i holdkonkurrencen, og torsdag aften blev det så til en dansk bronzemedalje ved europamesterskabet i Holland.

I Grand Prix Special høstede Cathrine Dufour og hesten Cassidy 81,337 procent, hvilket var nok til at sikre bronzen i Rotterdam. Guldet blev vundet af Isabell Werth fra Tyskland, mens sølvmedaljen gik til Dorothee Schneider.

- Jeg var glad for at levere en god præstation med personlig rekord på en 16 år gammel hest. Cassidy lykkedes virkelig med alt i dag (torsdag, red.). Jeg var lidt uheldig med, at det regnede, da jeg red, så det var en smule glat, men han gjorde alt, hvad han kunne, sagde Cathrine Dufour på det efterfølgende pressemøde, før hun roste de to andre medaljetagere.

- At komme ind nummer tre efter dem (Isabell Werth og Dorothee Schneider, red.) er virkelig en drøm, der går i opfyldelse. Jeg tog ikke herned med noget medaljehåb. Så at sidde her er fantastisk, og jeg er super stolt, sagde den danske bronzemedaljevinder.