Dansk bronzemedalje ved para-EM i dressur

Kun Holland og briterne var bedre end Danmark i lørdagens holdkonkurrence ved para-EM.

Tobias Thorning Jørgensen på hesten Jolene Hill var den bedste af de fire danskere med en score på 76.382. (© Dansk Ride Forbund)

De danske paradressurryttere kunne i dag juble, da de red sig til en medalje ved para-EM i Rotterdam i Holland.

I holdkonkurrencen var danske Caroline Cecilie Nielsen, Tobias Thorning Jørgensen, Camilla Christensen og Line Thorning Jørgensen nemlig det tredjebedste hold og vandt derfor bronze med en samlet score i 216.493.

Den danske parahold var glade efter EM-bronzen var sikret. (© Dansk Ride Forbund)

I kampen om guld og sølv måtte danskerne se sig slået af Holland, der tog førstepladsen, men briterne blev nummer to.

Senere lørdag var Daniel Bachmann Andersen og Cathrine Dufour i aktion i dressur-disciplinen freestyle. Det blev dog ikke til mere dansk metal ved den sidste konkurrence ved EM.

Tættest kom Dufour, da hun på hesten Cassidy red sig til en fjerdeplads med en score 87,7%. Hun måtte dog se sig slået af vores store naboland mod syd. Alle medaljerne gik nemlig til tyske ryttere.

Alligevel var Cathrine Dufour meget tilfreds med resultatet.

- Jeg er vildt glad. Hjemme fra havde jeg regnet med en top-seks, hvis det gik godt. Jeg laver lige et par småfejl, som gør, at jeg ligger lidt lavere end vinderne, men jeg er mega tlfreds og stolt, siger hun til DR Sporten.

Cathrine Dufour kan rejse hjem med en bronzemedalje kufferten, efter hende og hesten Cassidy blev nummer tre i Grand Prix Special torsdag.

Daniel Bachmann Andersen sluttede som nummer syv i lørdagens konkurrence.